RME

Please upload image 1
Please upload image 2
RAUDHA MEDINA EKSKLUSIF (RME)

Meletop Tau uollz ...

Hubby bergetar tulang rusuk Kali ke-2 tengok uollz pakai Baju kurung moden kembang ni..
Tag la pasangan anda Minta belanja untuk raya Ni .??
Special sangat cutting baju kurung moden kembang RAUDHA MEDINA.

?Material :
✔Kain plain dari valentino silk
✔kain duyung juga dari jenis valentino silk yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺.

? Ciri-ciri :
✔hujung tangan yang bergetah dan kembang "ala-ala saloma".
✔cutting baju yang menawan dan 'loose'
✔baju kurung moden kembang , A-shape dan tiada dart.

? Size : S , M, L, XL, XXL
( size 'XXL' adds on RM20 )

? Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"

? Warna : 3 pilihan warna yang mewah

? HARGA JUALAN : RM 150 (sm) / RM155 (ss)
( 7% akan dikenakan cas yang membuat pembayaran menggunakan PAYPAL)

Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON .
Sidebar
View as

RME-293

Only 2 products left! On Sale from RM120.00 MYR Regular price RM150.00 MYR

RME-292

Only 2 products left! On Sale from RM120.00 MYR Regular price RM150.00 MYR